Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық түлік өндірісінің жалпы технологиясы
-
Пәннің мақсаты – студенттердің тағам өнімдерінің технологиясы туралы негізгі түсініктерін қалыптастыру. Пәнді оқу нәтижесінде студент тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық сызбаларын құрастыра алады. Қорытынды бағалау - тамақ өнімдерінің бір түрінің технологиясын көрсету.
-
Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 5