Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Корсервіленген ет өнімдерінің биотехнологиясы
-
Пәндерді меңгеру: - биотехнологиядағы сапа менеджменті жүйесін зерттеу; - биотехнологияның сапасын басқарудың негізгі объектілері мен критерийлерімен танысу; - өндірістік процестердің сапасын басқарудың негізгі білімдерін қалыптастыру; тұтынушылардың мүдделерін ескере отырып, сапа деңгейінің биопродукцияларын босатуды қамтамасыз ету, қауіпсіздік талаптары мен қоршаған ортаға мейірімділік мәселелерін шешу алгоритмін игеру;
-
Образовательная программа 7M08101 Жеміс-көкөніс шаруашылығы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1