Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам саласындағы бақылау жүйесі
-
Мақсат: Азық-түлік өндірісіндегі қадағалану жүйесін зерделеу, дайын өнімді дайындаудың технологиялық процесінің барлық кезеңдерінде өнім өндірудегі қауіп-қатер қаупін азайту, болашақта осындай проблемаларды болдырмау үшін қауіптілігі жоғары аймақтарды бақылау. Тамақ өндірісіндегі қадағалау жүйесінің түсінігі. Дайын өнімді дайындау үшін технологиялық процестің барлық кезеңдерінде тамақ шикізаты мен өнім жүйесін көрсету. Азық-түлік тұтынушысы үшін қауіпсіздікке байланысты мәселелер. Төмендеуі тәуекел қауіп өнімдерін өндіруде, жылдам әрекет етіп, ерекше жағдай. Болашақта осындай проблемалардың алдын алу үшін анықталған жоғары қауіпті учаскелердегі бақылау. Кәсіпорыннан тыс температуралық режимдерді сақтау (сыртқы бақылау), өндіріс процесі және құжат айналымы (ішкі бақылау), өнімнің қауіпсіздігін құжатпен растай отырып, технологияны және регламенттелген операцияларды сақтау.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау, сертификаттау және метрология (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1