Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік шикізатының сапасын бағалау әдістері мен құралдары
-
Мақсат: Химиялық немесе физика-химиялық (аспаптық) талдау әдістерімен сапалық немесе сандық талдау жүргізу әдістері туралы білім алу; талдау кезінде қолданылатын өлшеуіш аспаптармен және құрал-жабдықтармен жұмыс істеу дағдыларын студенттердің меңгеруі Тағам өнімдерінің сапалық немесе сандық талдауын анықтаудың әртүрлі әдістерін зерделеу, талдаудың (аспаптық) әдістерімен танысу. Тағам өндірисі кәсіпорындарындағы бақылау жүйесі, тағам технологиисында қолданылатын бақылау әдистеринің теоретическилық негіздерін зерделеу, тағам өндірісі шикізаты мен өнімінің сапасын бақылау үшін пайдаланылатын бақылаудың негізгі әдістерін практическилық игеру. Өнім өндіру цехтарындағы бақылау әдістері.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау, сертификаттау және метрология (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2