Өндіріс технологиясы және тағам өнімдерін стандарттау

  • Мақсат: Тағам өнімдерін өндіру технологиясы және оларды стандарттау туралы білімдерін қалыптастыру Өнімдер ассортиментін зерделеу, нормативтік құжаттармен және заңнамалық актілермен, тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық схемаларымен жұмыс жасау, тауарларды саны мен сапасы бойынша қабылдау, тамақ өнімдерін тасымалдау, сақтау, сату ережелері мен режимдерінің сақталуын қамтамасыз ету тағам өнімдерінің стандарт талаптарына сәйкес болуын қамтамасыз ету.
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top