Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өндіріс технологиясы және тағам өнімдерін стандарттау
-
Мақсат: Тағам өнімдерін өндіру технологиясы және оларды стандарттау туралы білімдерін қалыптастыру Өнімдер ассортиментін зерделеу, нормативтік құжаттармен және заңнамалық актілермен, тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық схемаларымен жұмыс жасау, тауарларды саны мен сапасы бойынша қабылдау, тамақ өнімдерін тасымалдау, сақтау, сату ережелері мен режимдерінің сақталуын қамтамасыз ету тағам өнімдерінің стандарт талаптарына сәйкес болуын қамтамасыз ету.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау, сертификаттау және метрология (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2