Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, санитариясы және ветеринариялық-санитариялық сараптауы 2

  • Сүт өнімдерін өндіру технологиясы негіздері мен гигиенасын, олардың тағамдық құндылығы мен жіктелуін, шикізаттар мен дайын өнімдер сапасына қойылатын талаптарды зерттеп, оқытады. Сынамалрды алу, сұйық қышқыл-сүт өнімдерін, қаймақ, ірімшік, сүзбе ірімшік, сары май, ұлттық сүт өнімдерін санитарлық-гигиеналық зерттеу әдістерін өткізу машығын қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B09102 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 2
Top