Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, санитариясы және ветеринариялық-санитариялық сараптауы 2
-
Сүт өнімдерін өндіру технологиясы негіздері мен гигиенасын, олардың тағамдық құндылығы мен жіктелуін, шикізаттар мен дайын өнімдер сапасына қойылатын талаптарды зерттеп, оқытады. Сынамалрды алу, сұйық қышқыл-сүт өнімдерін, қаймақ, ірімшік, сүзбе ірімшік, сары май, ұлттық сүт өнімдерін санитарлық-гигиеналық зерттеу әдістерін өткізу машығын қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B09102 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 5
-
Семестр 2