Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, санитариясы және ветеринариялық-санитариялық сараптауы 1
-
Ет өндірісінің даму перспективаларын, ет өнімдерінің тағамдық құндылығы мен жіктелуін, шұжық өндірісіндегі технология негіздері мен гигиенаны зерделейді. Сынамалрды алу, шұжық өнімдерін санитарлық-гигиеналық зерттеу және технохимиялық бақылау әдістерін өткізу машығын қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B09102 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2