Сүт және ет өнімдерін өңдеу және сақтау технологиясы

  • Пән сүт және ет өнеркәсібінің жағдайы мен даму болашағын, ауыл шаруашылығы малының сүт және ет өнімінің құрамы мен қасиеттерін, дайындалатын сүтке қойылатын талаптарды, сойылатын малды дайындауға, тасымалдауға және тапсыруға қойылатын талаптарды; мал шаруашылығы өнімдерін стандарттауды; сүтті өңдеуді, сойыс малын алғашқы өңдеуді, сүт және етті қайта өңдеудің ресурс - және энергия үнемдеуші технологияларын, технологиялық жабдықтарды санитарлық өңдеу сұрақтарын оқытады.
  • Образовательная программа 6B08204 Зоотехния
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top