Мал сою технологиясы

  • Курс малды союға дайындауды, Малды бастапқы қайта өңдеудің технологиялық процесін, малды союды және ұшаларды союды, малды қайта өңдеуге беруді, иммобилизациялауды және малды қансыздандыру жолына көтеруді қарастырады. Білім алушылар қансыздандыру жолына көтерілуді, қан жинауды, терілерді ағартуды, түсіруді, сығылған ауамен үрлеуді, ет пен ет өнімдерін тоңазытқышпен өңдеуді, Малды бастапқы өңдеудің ветеринариялық-санитариялық сараптамасын бақылау токтарын игереді.
  • Образовательная программа 6B08204 Зоотехния
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top