Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарындағы өндірістің экономикалық және құқықтық негіздері

  • "Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы өндірістің экономикалық және құқықтық негіздері" пәні қаржылық жоспарлау, шығындарды басқару және тамақтану контекстіндегі маркетинг туралы біліммен қамтамасыз етеді. Ол сондай-ақ Еңбек және тамақ заңнамасының негіздерін, соның ішінде азық-түлік қауіпсіздігі мен лицензиялау процедураларын қамтиды. Бұл пән магистранттарды экономикалық және құқықтық аспектілерді ескере отырып, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын тиімді басқаруға дайындайды.
  • Образовательная программа 7M07210 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top