Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарындағы өндірістің экономикалық және құқықтық негіздері
-
"Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы өндірістің экономикалық және құқықтық негіздері" пәні қаржылық жоспарлау, шығындарды басқару және тамақтану контекстіндегі маркетинг туралы біліммен қамтамасыз етеді. Ол сондай-ақ Еңбек және тамақ заңнамасының негіздерін, соның ішінде азық-түлік қауіпсіздігі мен лицензиялау процедураларын қамтиды. Бұл пән магистранттарды экономикалық және құқықтық аспектілерді ескере отырып, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын тиімді басқаруға дайындайды.
-
Образовательная программа 7M07210 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1