Ресурс үнемдеуші тағам өнімдерін өңдеу технологиялары

  • «Ресурс үнемдеуші тағам өнімдерін өңдеу технологиялары» пәні ресурстарды тұтынуды азайту және қоршаған ортаға теріс әсерді азайту мақсатында тағам өнеркәсібіндегі өндірістік процестерді оңтайландыруға бағытталған инновациялық әдістер мен тәсілдерді зерттеу болып табылады. Жоғары тиімді жабдықты пайдалану, шикізатты өңдеудің қарқынды әдістері және өндірістік процестерді автоматтандыру сияқты тағам өнімдерін өндірудің заманауи технологиялары мен инновациялық тәсілдерін қарастырады.
  • Образовательная программа 7M07210 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top