Тамақтану кәсіпорындарындағы баға және баға белгілеу

  • Тамақтану кәсіпорындарындағы өндірістік есеп пен есептіліктің жалпы сипаттамасын зерделейді. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында есеп беруді ұйымдастырудың жалпы қағидаттары қарастырылады. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында баға белгілеу және калькуляция; өндірісте шикізат пен дайын өнімді есепке алу сипатталады. Келушілерге қызмет көрсету әдістері келтіріледі.
  • Образовательная программа 6B11102 Қонақ үй-мейрамхана бизнесі
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 4
Top