Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Дұрыс тамақтану және тамақтық азық-түліктердің қауіпсіздігі
-
Курста алиментарлы мәртебені бағалаудың донозологиялық көрсеткіштері, тағамның бөгде заттармен ластануы мәселелері, құрамында ксенобиотиктері көп өнімдерді тарату жолдары зерделенеді. Тамақтық азық-түліктердің қауіпсіздігін сараптау және бағалау, азық-түлікпен және шикізатпен жанасатын жабдықтарды, ыдыстарды, қаптамаларды санитарлық-гигиеналық бағалау, профилактикалық ұсыныстарды әзірлеу, нормативтік құжаттармен жұмыс жасау дағдылары қалыптастырылады.
-
Образовательная программа 6B10112 Қоғамдық денсаулық сақтау
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2