Дұрыс тамақтану және тамақтық азық-түліктердің қауіпсіздігі

  • Курста алиментарлы мәртебені бағалаудың донозологиялық көрсеткіштері, тағамның бөгде заттармен ластануы мәселелері, құрамында ксенобиотиктері көп өнімдерді тарату жолдары зерделенеді. Тамақтық азық-түліктердің қауіпсіздігін сараптау және бағалау, азық-түлікпен және шикізатпен жанасатын жабдықтарды, ыдыстарды, қаптамаларды санитарлық-гигиеналық бағалау, профилактикалық ұсыныстарды әзірлеу, нормативтік құжаттармен жұмыс жасау дағдылары қалыптастырылады.
  • Образовательная программа 6B10112 Қоғамдық денсаулық сақтау
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top