Қонақжайлылық индустриясында тамақтануды ұйымдастыру

  • Пән қонақ үйлерде, мейрамханаларда және қонақжайлылық индустриясының басқа да кәсіпорындарында тамақтану үдерістерін ұйымдастырудың негізгі қағидаттары мен әдістерін зерттейді. Қонақтарға қызмет көрсетудің әдістері, нысандары мен технологиялары, сондай-ақ мәзір құру және безендіру ережелері қарастырылады. Ерекше назар белсенді демалыс жағдайында тамақтануды ұйымдастыруға, сондай-ақ санаторий-курорттық кешендердегі емдік-профилактикалық тамақтану ерекшеліктеріне аударылады. Білім алушылар қоғамдық тамақтану кәсіпорындарын тиімді басқару, өзіндік құнды бақылау және мейрамхана бизнесінде инновациялық шешімдерді енгізу дағдыларын меңгереді.
  • Образовательная программа 6B11104 Қонақ үй және мейрамхана бизнесі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top