Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Рационалды тамақтану негіздері
-
Пән теңдестірілген тамақтану қағидаттарын, оның адам денсаулығы мен жұмыс қабілетіне әсерін зерттейді. Курс нутрициология негіздерін, тағам өнімдерінің классификациясын, олардың биологиялық құндылығын және аспаздық өңдеу кезінде қоректік заттарды сақтау әдістерін қамтиды. Әртүрлі халық топтарының тамақтану нормалары мен ұсыныстары, дұрыс тамақтану, диетология және функционалды өнімдер саласындағы заманауи үрдістер қарастырылады. Ерекше назар тұрақты тұтыну, азық-түлік қауіпсіздігі және тамақтану индустриясындағы инновациялар мәселелеріне аударылады.
-
Образовательная программа 6B11104 Қонақ үй және мейрамхана бизнесі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 3