Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
HoReCa саласындағы сапа менеджменті
-
«HoReCa саласындағы сапа менеджменті» пәні қонақ үй және мейрамхана бизнесіндегі сапаны басқару жүйелерін қамтиды. Қызмет көрсету стандарттарын бақылау әдістері, сапа аясындағы персоналды басқару, клиенттік пікірлерді талдау, Lean-менеджмент пен Total Quality Management (TQM) жүйелерін енгізу қарастырылады. Ерекше назар негізгі тиімділік көрсеткіштерін (KPI) талдауға және беделді басқаруға аударылады.
-
Образовательная программа 6B11103 Мейрамхана және қонақ үй бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1