Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ферменттелген өнімдер технологиясы
-
Пәннің мақсаты – ферментация арқылы алынатын өнімдерді өндіру үдерістерін зерттеу. Ол ферментация микробиологиясын, бастапқы мәдениеттерді таңдау және басқаруды, ферментация шарттарын (температура, ылғалдылық, уақыт) оңтайландыруды және дайын өнімдердің сапасын бақылауды зерттеуді қамтиды. Сондай-ақ, ферменттелген өнімдердің денсаулыққа пайдасы мен олардың азық-түлік өнеркәсібіндегі қолданылуын зерттейді.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1