Ферменттелген өнімдер технологиясы

  • Пәннің мақсаты – ферментация арқылы алынатын өнімдерді өндіру үдерістерін зерттеу. Ол ферментация микробиологиясын, бастапқы мәдениеттерді таңдау және басқаруды, ферментация шарттарын (температура, ылғалдылық, уақыт) оңтайландыруды және дайын өнімдердің сапасын бақылауды зерттеуді қамтиды. Сондай-ақ, ферменттелген өнімдердің денсаулыққа пайдасы мен олардың азық-түлік өнеркәсібіндегі қолданылуын зерттейді.
  • Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top