Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өндірістерінің экономикасын ұйымдастыру
-
Пәннің мақсаты – студенттердің тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы экономикалық үдерістерді ұйымдастыру мен олардың жұмыс істеу негіздері жөніндегі білімін қалыптастыру. Курс аясында тамақ өндірістерінің құрылымы мен ерекшеліктері, жоспарлау, нормалау, есеп жүргізу және экономикалық қызметті талдау қағидаттары қарастырылады. Тиімділік көрсеткіштері, өндірістік шығындар, баға қалыптастыру, еңбек ұйымдастыру, қаржылық жоспарлау және стратегиялық басқару мәселелері оқытылады. Ерекше назар қазіргі нарықтық экономика жағдайындағы тамақ кәсіпорындарының рентабельділігін, бәсекеге қабілеттілігін және тұрақты дамуын арттыру әдістеріне аударылады.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2