Азық-түлік кәсіпорындарының жалпы санитариясы

  • Пәннің мақсаты студенттердің тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында санитарлық-гигиеналық жағдайларды қамтамасыз ету саласындағы жүйелі білімдері мен практикалық дағдыларын қалыптастыру. Курс барысында ластанудың алдын алу қағидаттары, өндірістік үй-жайлар мен жабдықтарды тазалау және дезинфекциялау әдістері, сондай-ақ тиісті нормативтік-құқықтық актілердің талаптары қарастырылады. Ерекше назар стандартты санитарлық рәсімдерді және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету жүйесін әзірлеу мен енгізуге аударылады.
  • Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top