Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік кәсіпорындарының жалпы санитариясы
-
Пәннің мақсаты студенттердің тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында санитарлық-гигиеналық жағдайларды қамтамасыз ету саласындағы жүйелі білімдері мен практикалық дағдыларын қалыптастыру. Курс барысында ластанудың алдын алу қағидаттары, өндірістік үй-жайлар мен жабдықтарды тазалау және дезинфекциялау әдістері, сондай-ақ тиісті нормативтік-құқықтық актілердің талаптары қарастырылады. Ерекше назар стандартты санитарлық рәсімдерді және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету жүйесін әзірлеу мен енгізуге аударылады.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1