Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерін стандарттау және сертификаттау
-
Пәннің мақсаты – студенттерді тағам өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз етуге бағытталған стандарттар мен рәсімдерді әзірлеу және іске асыруға дайындау. Курс стандарттарды әзірлеу қағидаттарын, стандарттардың түрлері мен деңгейлерін (ұлттық, халықаралық, корпоративтік), сәйкестікті бағалау рәсімдерін, сондай-ақ ерікті және міндетті сертификаттау жүйесін қамтиды. Өнімнің сапасы мен қауіпсіздігін бақылау әдістері, таңбалауға, құжаттамаға және қадағалануға қойылатын талаптар қарастырылады. Стандарттау мен сертификаттаудың тағам өнімдерінің бәсекеге қабілеттілігін арттырудағы және тұтынушылар сенімін қамтамасыз етудегі рөліне ерекше назар аударылады.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2