Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің молекулалық химиясы
-
Пәннің мақсаты – тағам өнімдеріндегі молекулалық құрамды, құрылымды және жүретін химиялық үдерістерді зерттеу. Дисциплинаның негізгі аспектілері: ақуыздар, майлар, көмірсулар, дәрумендер, минералдар зерттеу; функционалдық өнімдерді жасау, олардың сапасын жақсарту және сақтау мерзімін ұлғайту үшін молекулалық химияны қолданудың инновациялық технологиялары; тамақтың ағзаға әсер етуінің молекулалық механизмдерін зерттеу; нақты пайдалы қасиеттері бар өнімдер әзірлеу.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2