Азық-түлік өнімдерінің молекулалық химиясы

  • Пәннің мақсаты – тағам өнімдеріндегі молекулалық құрамды, құрылымды және жүретін химиялық үдерістерді зерттеу. Дисциплинаның негізгі аспектілері: ақуыздар, майлар, көмірсулар, дәрумендер, минералдар зерттеу; функционалдық өнімдерді жасау, олардың сапасын жақсарту және сақтау мерзімін ұлғайту үшін молекулалық химияны қолданудың инновациялық технологиялары; тамақтың ағзаға әсер етуінің молекулалық механизмдерін зерттеу; нақты пайдалы қасиеттері бар өнімдер әзірлеу.
  • Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top