Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік қоспаларын өндірудегі жоғары технологиялық тәсілдер
-
Пәннің мақсаты – студенттердің тағамдық қоспаларды өндіруде қолданылатын жоғары технологиялық тәсілдер мен инновациялық әдістер жөніндегі заманауи білімдерін қалыптастыру. Курс табиғи және синтетикалық қоспаларды алудың озық технологияларын қамтиды, оның ішінде микрокапсулалау, нанотехнологиялар, биокатализ, ферментативтік үдерістер және аса критикалық сұйықтықтарды қолдану арқылы экстракциялау әдістері. Тағамдық қоспалардың тиімділігін, биожетімділігін және қауіпсіздігін арттыру аспектілері, сондай-ақ стандарттау, сапаны бақылау және халықаралық талаптарға сәйкестік мәселелері қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2