Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Функционалды және байытылған өнімдер технологиясы
-
Пәннің мақсаты – студенттерді жетілдірілген тағамдық қасиеттері бар немесе қосымша функционалдық артықшылықтарға ие өнімдерді әзірлеу және өндіру әдістерін қолдануға дайындау. Курс аясында өнімдерді витаминдермен, минералдармен, пробиотиктермен және басқа да белсенді заттармен байыту технологиялары, сондай-ақ олардың тиімділігі, қауіпсіздігі және тұтынушылар денсаулығына әсерін бақылау әдістері қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1