Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнеркәсібіндегі жоғары молекулалық қосылыстар
-
Пәннің мақсаты – студенттердің тағам өнеркәсібінде қолданылатын жоғары молекулалы қосылыстардың құрылымы, қасиеттері және қолданылуы туралы білімін қалыптастыру. Курс табиғи және синтетикалық полимерлердің негізгі кластарына, атап айтқанда, ақуыздар, полисахаридтер, тағамдық талшықтар, үлдір түзуші материалдар мен қоюлатқыштарға бағытталған. Макромолекулалардың физика-химиялық қасиеттері, олардың тағам өнімдерінің құрылымын, тұрақтылығын, сыртқы түрін және функционалдық сипаттамаларын қалыптастырудағы рөлі қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2