Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет, ет және балық өнімдерінің технологиясы
-
Пәннің мақсаты – студенттерге ет, ет және балық өнімдерін өңдеу технологиясы саласындағы теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Курста өнімді өңдеу, сақтау және қаптаудың заманауи әдістері, сапа, қауіпсіздік және стандарттау мәселелері, сондай-ақ өндірістік үдерістерге инновациялық шешімдерді енгізу қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1