Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Алкогольсіз және алкогольді сусындар технологиясы
-
Пәннің мақсаты – сусындарды өндіру, өңдеу және сапасын бақылау үдерістерін зерттеу. Ол алкогольсіз және алкогольді сусындарды дайындау технологияларын қамтиды, соның ішінде ферментация, сүзгілеу, карбонизация және орау, сондай-ақ олардың қауіпсіздігін қамтамасыз ету және стандарттарға сәйкестігін бақылау әдістері.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2