Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан-тоқаш және кондитерлік өнімдерді өндіруді интенсификациялау
-
Пәннің мақсаты – нан-тоқаш және кондитерлік өнімдер өндірісінің тиімділігі мен өнімділігін арттырудың заманауи әдістерін зерделеу. Оқу барысында инновациялық технологияларды енгізу, өндірістің жекелеген кезеңдерін автоматтандыру, рецептураны оңтайландыру, өнім сапасын арттыру, сондай-ақ материалдық және энергетикалық шығындарды азайту мәселелері қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2