Азық-түлік өнімдерін қаптау және сақтау бойынша инновациялық технологиялар

  • Пәннің мақсаты – студенттердің тағам өнімдерінің қауіпсіздігін, сапасын және сақтау мерзімін ұзартуды қамтамасыз ететін заманауи және инновациялық қаптама мен сақтау технологиялары туралы білімін қалыптастыру. Курс қаптама материалдарының түрлерін, белсенді және интеллектуалды қаптамаларды, биоқаптамаларды, сондай-ақ өнімдерді өңдеудің жаңа әдістері мен сақтау шарттарын зерттеуді қамтиды. Қаптаманың тағам компоненттерімен өзара әрекеттесуі, экологиялық талаптар, кәдеге жарату және нормативтік құжаттарға сәйкестік мәселелері қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top