Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының гигиенасы және эпидемиологиясы

  • Пәннің мақсаты – қоғамдық тамақтану орындарында жұқпалы аурулардың таралуын болдырмау қағидаттары мен санитарлық-гигиеналық нормаларды зерттеу. Негізгі назар тағам қауіпсіздігін қамтамасыз етуге және халықтың денсаулығын қорғауға, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының ғимараттарына, жабдықтарына және қызметкерлеріне қойылатын гигиеналық талаптарға, сондай-ақ тамақтандыру кәсіпорындарындағы эпидемиологиялық қадағалау негіздеріне бөлінеді.
  • Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top