Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының гигиенасы және эпидемиологиясы
-
Пәннің мақсаты – қоғамдық тамақтану орындарында жұқпалы аурулардың таралуын болдырмау қағидаттары мен санитарлық-гигиеналық нормаларды зерттеу. Негізгі назар тағам қауіпсіздігін қамтамасыз етуге және халықтың денсаулығын қорғауға, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының ғимараттарына, жабдықтарына және қызметкерлеріне қойылатын гигиеналық талаптарға, сондай-ақ тамақтандыру кәсіпорындарындағы эпидемиологиялық қадағалау негіздеріне бөлінеді.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2