Сүт өнеркәсібіндегі инновациялық технологиялар

  • Пәннің мақсаты – сүт өнеркәсібінде өнім сапасын арттыруға, өндірістің тиімділігі мен экологиялық қауіпсіздігін қамтамасыз етуге бағытталған заманауи тәсілдерді, әдістер мен технологияларды зерттеу. Ол инновациялық қызметтің негізгі аспектілерін қамтиды, оның ішінде сүт өңдеудің озық технологияларын енгізу, функционалды және байытылған өнімдер жасау, өндірістік процестерді оңтайландыру және сапа басқаруда сандық құралдарды пайдалану.
  • Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top