Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өндірістерінің экологиясы және қауіпсіздігі
-
Пәннің мақсаты – студенттердің азық-түлік кәсіпорындарындағы экологиялық аспектілер мен қауіпсіздік талаптары жөнінде кешенді түсінігін қалыптастыру. Курс аясында тағам өндірісі үдерісінде туындайтын ластану көздері мен түрлері, табиғи ресурстарды ұтымды пайдалану қағидаттары, экологиялық әсерді азайту және қалдықтарды кәдеге жарату әдістері қарастырылады. Экологиялық менеджмент жүйелеріне, нормативтік-құқықтық реттеуге, тәуекелдерді бағалауға және өндірістегі санитарлық-гигиеналық жағдайларды қамтамасыз етуге ерекше назар аударылады. Пән тағам өнеркәсібінің тұрақты және қауіпсіз жұмыс істеу саласындағы кәсіби құзыреттерді дамытуға бағытталған.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1