Азық-түлік өнеркәсібіндегі полимерлердің химиясы және физикасы

  • Пәнді оқытудың мақсаты – студенттердің тағам өнеркәсібінде қолданылатын полимерлердің химиялық және физикалық қасиеттері туралы білімін қалыптастыру. Курс аясында табиғи және синтетикалық полимерлердің (ақуыздар, полисахаридтер, үлдір түзуші материалдар мен қаптамалар) құрылымы, жіктелуі, алыну және модификациялау әдістері қарастырылады. Олардың тағам өнімдерінің құрылымын, тұрақтылығын, сақталуын және қауіпсіздігін қамтамасыз етудегі рөліне, сондай-ақ тағам компоненттерімен және қоршаған ортамен өзара әрекеттесуіне ерекше назар аударылады.
  • Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top