Ауыл шаруашылығы шикізатын өңдеу технологиясы

  • Пәннің мақсаты – ауыл шаруашылығы өнімдерін (астық, көкөніс, жеміс-жидек, майлы дақылдар, ет, сүт, жұмыртқа) дайын тағам өнімдеріне айналдыруда қолданылатын әдістер мен үдерістерді зерттеу. Курста шикізатты бастапқы өңдеуден бастап дайын өнімді алу кезеңдеріне дейін барлық өңдеу сатылары қарастырылады, сапаға, қауіпсіздікке және өндірістің тиімділігіне ерекше назар аударылады.
  • Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top