Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өндірістері технологиясының негіздері
-
Пәннің мақсаты тағам өнімдерін өндіру үдерістерін, оларды өңдеу, сақтау және сапасын қамтамасыз ету әдістерін зерттеу. Курс студенттерді азық-түлік өнеркәсібіндегі технологиялық тізбектің негізгі кезеңдерімен және қауіпсіз әрі сапалы тағам өнімдерін жасауға арналған заманауи тәсілдермен таныстыруға бағытталған.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1