Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің қауіпсіздігі және сапа бақылауы
-
Пәннің мақсаты – студенттердің азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз ету бойынша теориялық білімдері мен практикалық дағдыларын қалыптастыру. Курс барысында тәуекелдерді анықтау және талдау, сыни бақылау нүктелерін анықтау, түзету әрекеттерін әзірлеу, құжаттаманы жүргізу және валидациялау рәсімдері қарастырылады. Ерекше назар заңнамалық базаға, халықаралық стандарттарға (ISO 22000:2018, СТ РК ISO 22000-2019, СТ РК ISO 9001-2016) және ХАССП жүйесін азық-түлік өнеркәсібі кәсіпорындарында практикалық қолдануға аударылады.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1