Азық-түлік өнімдерінің тауартануы

  • Пәннің мақсаты – студенттердің тағам өнімдерінің сапасы, қауіпсіздігі, ассортименті және тұтынушылық қасиеттерін бағалау саласындағы теориялық білімдері мен практикалық дағдыларын қалыптастыру. Курс аясында тағамдық тауарлардың жіктелуі, олардың химиялық құрамы, органолептикалық және физика-химиялық көрсеткіштері, сондай-ақ сақталуына және жарамдылық мерзіміне әсер ететін факторлар қарастырылады. Өнім сапасын нормативтік-құқықтық қамтамасыз етуге, таңбалауға қойылатын талаптарға, сақтау және тасымалдау шарттарына назар аударылады. Пән тағам өнімдерінің айналымының барлық кезеңдерінде сараптама мен сапа бақылауын жүзеге асыра алатын мамандарды даярлауға бағытталған.
  • Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top