Азық-түлік өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау

  • Пәннің мақсаты – студенттердің тағам өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау саласындағы құзыреттерін қалыптастыру, оған технологиялық схемаларды таңдау, жоспарлау шешімдері мен инженерлік коммуникацияларды әзірлеу кіреді. Курс барысында өндірістік үдерістерді ұтымды ұйымдастыру қағидаттары, санитарлық-гигиеналық нормалар мен экологиялық қауіпсіздік талаптары, сондай-ақ жобалардың экономикалық тиімділік критерийлері қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top