Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан-тоқаш және кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Пәннің мақсаты – студенттердің нан-тоқаш және кондитерлік өнімдерді өндіру технологиясы саласындағы теориялық білімдері мен практикалық дағдыларын қалыптастыру. Курс әртүрлі нан, тоқаш және кондитерлік өнімдерді өндіруде қолданылатын шикізат базасын, технологиялық үдерістерді, жабдықтар мен режимдерді қамтиды. Рецептура, қамыр мен басқа да массаларды өңдеу барысында жүретін биохимиялық және физика-химиялық өзгерістер, сондай-ақ дайын өнімнің сапасына, қауіпсіздігіне және сақтау шарттарына қойылатын талаптар қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2