Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Заманауи азық-түлік өндірістерінің технологиялық жабдықтары
-
Пәннің мақсаты – заманауи тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында қолданылатын жабдықтардың құрылысы, жұмыс істеу принциптері және пайдалану ерекшеліктерін зерделеу, сондай-ақ студенттердің технологиялық желілерді таңдауға, жобалауға, оңтайландыруға және техникалық қызмет көрсетуге қажетті білімдері мен дағдыларын қалыптастыру. Арнайы назар процестердің автоматтандырылуы мен цифрландыруына, энергия үнемдейтін технологияларды қолдануға, жабдықтың экологиялық аспектілеріне және өндіріс қалдықтарын минимизациялауға бөлінеді.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1