Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнеркәсібінде еңбек қорғау
-
Пәннің мақсаты студенттердің тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында еңбек қауіпсіздігін қамтамасыз ету бойынша білімдері мен дағдыларын қалыптастыру. Зиянды өндірістік факторлар, өндірістік санитария, зиянды заттардың классификациясы, санитарлық заңнама және гигиеналық нормативтер қарастырылады. Ерекше назар кәсіби аурулардың алдын алуға және қауіпсіз еңбек жағдайларын жасауға аударылады.
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1