Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік майлары мен майлар технологиясы
-
Пәннің мақсаты – студенттердің өсімдік майлары мен майлардың өндірісі, қайта өңделуі және қолданылуы бойынша жүйелі білімдері мен практикалық дағдыларын қалыптастыру. Курс барысында әртүрлі шикізат түрлерінің ерекшеліктері, оны дайындау және сығу әдістері, майларды рафинациялау, гидратациялау, дезодорациялау және модификациялау технологиялық үдерістері қарастырылады. Ерекше назар өндіріс сапасын, қауіпсіздігін және экологиялық тиімділігін қамтамасыз ету мәселелеріне, сондай-ақ саланың заманауи үрдістері мен инновациялық технологияларына аударылады
-
Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1