Қой және ешкі шаруашылығы

  • «Қой және ешкі шаруашылығы» пәні студенттердің қазіргі заманғы зоотехникалық ғылым мен озық тәжірибенің жетістіктері негізінде қой және ешкі шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы бойынша теориялық және практикалық білімдерін қалыптастырады. Оқыту нәтижесінде студенттер қой мен ешкіден өнім алу және бастапқы өңдеу (жүнді, түбітті қырқу және сұрыптау, бордақылау және азықтандыру, қой мен ешкіні сауу, сүтті қайта өңдеу және т.б.), қой мен ешкіні күтіп-бағу мен азықтандыруды ұйымдастыру дағдыларын игереді.
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top