Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал шикізатын алғашқы өңдеу технологиясы және сараптамасы
-
Бұл курста студенттер мал шикізатын дайындау, жүн, былғары, аң терісі шикізатының жіктелуі, құрылымы туралы түсініктерді үйренеді; НТҚ және МЕМСТ-қа сәйкес мал шикізатының тауарлық қасиеттерін бағалаудың және сараптаудың объективті әдістерін меңгереді; мал шикізатының алғашқы өңдеу технологиясын; консервілеу әдістерін, сондай-ақ қайта өңдеу кәсіпорындарына жеткізгенге дейін мал шикізатын сақтау шарттарын оқып үйренеді.
-
Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2