Мал шикізатын алғашқы өңдеу технологиясы және сараптамасы

  • Бұл курста студенттер мал шикізатын дайындау, жүн, былғары, аң терісі шикізатының жіктелуі, құрылымы туралы түсініктерді үйренеді; НТҚ және МЕМСТ-қа сәйкес мал шикізатының тауарлық қасиеттерін бағалаудың және сараптаудың объективті әдістерін меңгереді; мал шикізатының алғашқы өңдеу технологиясын; консервілеу әдістерін, сондай-ақ қайта өңдеу кәсіпорындарына жеткізгенге дейін мал шикізатын сақтау шарттарын оқып үйренеді.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top