Тағам гигиенасы

  • Пәннің негізгі бөлімдеріне тағам гигиенасы, тамақ өнімдерін санитарлық қорғау саласындағы санитарлық-эпидемиологиялық қызметтің қызметін ұйымдастыру мәселелері, тамақ өнімдеріне гигиеналық сараптама жүргізу тәртібі мен ережелері кіреді. Білім алушылар тамақтану гигиенасы, тамақ өнімдерінің сапа көрсеткіштерін гигиеналық бағалау саласындағы қызметті реттейтін заңнамалық, ғылыми-техникалық құжаттаманы қолдану дағдыларын бекітеді. Азық-түлік объектілеріне қойылатын санитариялық-гигиеналық талаптарды зерделеуге, тамақ объектілерінің санитариялық жайдайына санитариялық-бактериологиялық бақылауды ұйымдастыруға ерекше назар аударылады.
  • Образовательная программа 7M10122 Медициналық-профилактикалық іс
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top