Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам гигиенасы
-
Пәннің негізгі бөлімдеріне тағам гигиенасы, тамақ өнімдерін санитарлық қорғау саласындағы санитарлық-эпидемиологиялық қызметтің қызметін ұйымдастыру мәселелері, тамақ өнімдеріне гигиеналық сараптама жүргізу тәртібі мен ережелері кіреді. Білім алушылар тамақтану гигиенасы, тамақ өнімдерінің сапа көрсеткіштерін гигиеналық бағалау саласындағы қызметті реттейтін заңнамалық, ғылыми-техникалық құжаттаманы қолдану дағдыларын бекітеді. Азық-түлік объектілеріне қойылатын санитариялық-гигиеналық талаптарды зерделеуге, тамақ объектілерінің санитариялық жайдайына санитариялық-бактериологиялық бақылауды ұйымдастыруға ерекше назар аударылады.
-
Образовательная программа 7M10122 Медициналық-профилактикалық іс
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1