Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясы

  • Пән өнімді жинаудан кейін ауыл шаруашылығы өнімдерінің сапасын сақтауға байланысты әдістер мен процестерді, сондай-ақ өнеркәсіп үшін азық-түлік, азық, шикізат алу үшін өсімдік материалдарын қайта өңдеу технологияларын зерделейді. Курс сұрыптау, сақтау, консервілеу, кептіру, мұздату, қаптау процестерін және сақтау мерзімін ұзартуға және өнім сапасын арттыруға бағытталған басқа да әдістерді қамтиды. Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы саласындағы білім ауыл шаруашылығы өнімдерін пайдалану тиімділігін арттыруға, өнімді жинаудан кейінгі шығындарды қысқартуға және өнімнің сапасын жақсартуға мүмкіндік береді. Бұл сондай-ақ азық-түлік қауіпсіздігін жақсартуға, қайта өңделген өнімдер ассортиментін кеңейтуге және экологиялық және экономикалық талаптарға сәйкес келетін қазіргі заманғы технологияларды енгізуге ықпал етеді.
  • Образовательная программа 6B08101 Агрономия
  • Несиелер 8
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top