Азық-түлік өнімдерінің ресурс үнемдейтін және қалдықсыз технологиялары

  • Сапалы азық-түлік өнімдерін алудың ресурс үнемдейтін және қалдықсыз технологияларын қолданудың қазіргі заманғы қағидаттарын зерделеуге, тиімді және тұрақты өндірісті құрудың ғылыми проблемалары мен инженерлік міндеттерін шешуге бағытталған курс. Сүт, ет өнімдерін, нан-тоқаш, ұннан жасалған кондитерлік өнімдерін өндіруде ресурстарды үнемдейтін және қалдықсыз технологиялардың ерекшеліктері қарастырылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top