Тамақ өндірісінің заманауи трендтері

  • Пән тамақ өндірісін дамытудың перспективалық бағыттары туралы білімді қалыптастыруға бағытталған. Тамақ өнеркәсібіндегі инновациялар, олардың тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне әсері. Тамақ өндірісінде дәстүрлі емес шикізатты қолдану. Ақуыздың балама көздері. Модификацияланған өнімдер өндірісі. "Дәл ашыту"арқылы өнім өндіру. Жеуге жарамды қаптамалар. Азық-түлік өнімдерін өндіру және сапасын бақылаудағы нанотехнологиялар.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top