Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің инновациялық технологиялары

  • Курс қоғамдық тамақтандыру саласында технологиялық инновацияларды қолдану бойынша білім мен дағдыларды қалыптастыруға бағытталған. Молекулалық ас үй. Жаңа дәм жасау технологиясы. Нан-тоқаш және ұнан жасалған кондитерлік өнімдерін өндірудің инновациялық технологиялары. Жартылай фабрикаттар өндірісінің инновациялық технологиялары. Аспаздық өнімдерді өндірудің инновациялық технологиялары. Жергілікті өнімдерді қолдану негізінде технологияларды жетілдіру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top