Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің инновациялық технологиялары
-
Курс қоғамдық тамақтандыру саласында технологиялық инновацияларды қолдану бойынша білім мен дағдыларды қалыптастыруға бағытталған. Молекулалық ас үй. Жаңа дәм жасау технологиясы. Нан-тоқаш және ұнан жасалған кондитерлік өнімдерін өндірудің инновациялық технологиялары. Жартылай фабрикаттар өндірісінің инновациялық технологиялары. Аспаздық өнімдерді өндірудің инновациялық технологиялары. Жергілікті өнімдерді қолдану негізінде технологияларды жетілдіру.
-
Образовательная программа 7M07203 Тамақ өндірісінің тұрақты технологиялары мен инновациялары
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1