Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету

  • Пән тамақ өндірісінің тиімділігін арттыру үшін қажетті тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету бойынша білім мен дағдыларды қалыптастыруға бағытталған. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету саласындағы халықаралық және ұлттық заңнама. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін басқару жүйелерін әзірлеу және тиімділігін арттыру. Органикалық өнімнің сәйкестігін растау ерекшеліктері. "Халал" өнімдерінің қауіпсіздігін растау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top