Функционалды және мамандандырылған тамақ өнімдерін өндірудің перспективалық технологиялары

  • Курс функционалды және мамандандырылған тамақ өнімдерін әзірлеу және өндіру дағдыларын игеруге бағытталған. Функционалды тамақтанудың ғылыми негіздері. Азық-түлікті байытудың ғылыми принциптері. Жабдықтардың заманауи түрлеріне, шикізатты өңдеудің биотехнологиялық әдістеріне, тағамдық құндылығын арттыруға бағдарланған тұтынушылардың әртүрлі нысаналы топтары үшін мамандандырылған тамақ өнімдерін өндірудің инновациялық технологиялары. Тағамдық қоспалар. Жаңа функционалды және мамандандырылған тамақ өнімдерін жасау ерекшеліктері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top